که در آن هند و مکزیک دیدار: درست در دهان خود

چرا شما باید مراقبت از

این یکی mouthwatering درس تاریخ شما در حال رفتن به می خواهید به خوردن.

به عنوان یک جوان هندی دختر من استفاده می شود برای همیشه می خواهید به غذا خوردن در — بسیار برای من پدر و مادر ترس — TacoBell. بنابراین منظور من را به خوردن وعده های غذایی خانه پخته و قطع سریع من-مصرف مواد غذایی پدر من آموخته که چگونه برای ایجاد خود بسیار خود 7-لایه burrito. من استفاده می شود به عشق هنگامی که پدر من ساخته شده من او, هندی, spin-off از TacoBell امضا ظرف. او را همه از همان هفت مواد تشکیل دهنده اما در اینجا گرفتن — آیا قرار دادن آن همه در یک roti سرخ شده در روغنی حیوانی است که به burrito اضافی ترد نیش می زنند. این اولین تجربه من از یک تا حدودی هند-مکزیک متقاطع ظرف. و اگر چه من خود همیشه فکر می کردم پدرم Tacobell-دیدار-هند اختراع شد تا نوآورانه و منحصر به فرد به خانواده ما معلوم هندی-رستوران مکزیکی در سراسر کشور شده اند یکی-بالاتر بره هند-Mex ترکیبی از کلا خانواده با برخی از جدید پرماجرا سلیقه ها و منوهای خود را از ویژگی های بیشتر از فقط roti پیچیده burritos.

sandyadad2-1

اگر شما اتفاق می افتد به یکی از این رستوران فیوژن انتظار جوانه های چشایی خود را به استقبال tacos پر از streetside سبک paneer یا پنجابی burritos خدمت با برنج باسماتی چاشنی نخود و پرداخت کدو تنبل همه نورد را هم در گندم نان ذرت مکزیکی. شما حتی ممکن است روبرو می شوند quesadillas پر شده با پنیر و مرغ چراغ پیشانی مدل tikka (یا پنیر tikka برای برخی از ما گیاه خواران) ساندویچ داخل سیب زمینی-پاراتای مغزدار. هندی-رستوران مکزیکی گرفته اند این غذاهای تلفیقی به یک سطح کاملا جدید با ساخت یک خانه ترکیبی آرد است که باعث ایجاد یک ترکیب از rotis و چیپس مکزیکی.

paratha-quesadillasource-curry-up-now-1

متقاطع و غذاهای رستوران فیوژن را تبدیل به هنجار در امروز بین المللی مواد غذایی صحنه است که به مراتب بیشتر و جهانی تر از همیشه قبل از. سرآشپزها از هر پس زمینه مخلوط کردن مواد تشکیل دهنده و آشپزی تکنیک های از سراسر جهان در تلاش برای پیدا کردن چیزی بزرگ بعدی. اما هند-غذاهای مکزیکی مجموعه جدا به عنوان چیزی منحصر به فرد متفاوت است.

aloo-gobi-tacossource-curry-up-now-1

در اوایل قرن 20th, مردان از هند در ایالت پنجاب به ایالات متحده آمد و در جستجوی کار بسیاری از آنها در نهایت حل و فصل در کالیفرنیا است. در یک نقطه تقریبا 2000 Punjabi مردان زندگی در این کشور دولت طلایی می نویسد شناس کارن لئونارد در کتاب خود ساخت قومی انتخاب: کالیفرنیا Punjabi آمریکایی های مکزیکی. در عین حال با توجه به کالیفرنیا miscegenation قوانین که اجازه نمی دهد این کارگران هندی ازدواج خارج از مسابقه همراه با قانون مهاجرت در سال 1917 که محدود به این مردان از در آوردن هند همسران به کشور بسیاری از Punjabi مردان به پایان رسید تا ازدواج مکزیکی زنان است. توجه داشته باشید که miscegenation قوانین است که زمان بسیار مبهم و از این رو می توان تفسیر به اجازه هندی و اسپانیایی ازدواج به هر دو طرف شد “قهوه ای”. تلاقی این قوانین و سیاست های ایجاد شده نه تنها متمایز biethnic جامعه ايراني-مکزیکی بلکه یک غنی میکرو-آشپزی در unsuspecting در شهر یوبا سیتی, کالیفرنیا.

punjabi-mexican-family

این چیزی است که باعث می شود هند-غذاهای مکزیکی به طوری منحصر به فرد طعم دار در طعم و تاریخ است. آن مواد غذایی است که بیش از دیگر تجربی روند. اگر چه نه همه هند-رستوران مکزیکی صاحبان امروز ممکن است ویژگی مواد غذایی خود را به این تاریخ آن است که یک رکوردی که فرهنگی DNA با اینحال نشان دهنده آلی جامعه سرخ پوستان و مکزیکی ها را گرد هم آورده توسط ظریف تراز مهاجرت سیاست miscegenation قوانین مهاجر الگوهای فرهنگی و شباهت.

شما در حال مرگ به تلاش هند-مواد غذایی مکزیکی, اما به همه گیر شدن است در راه خود را ؟ در اینجا برخی از دستور العمل های سرگرم کننده برای ساخت هند-مواد غذایی مکزیکی درست در خانه خود را!

هندی-دستور العمل مکزیکی

مکزیکی چات

By Sanjeev Kapoor Khazana
این مکزیکی چات آسان است, اولین گام برای ساخت یک هندی مورد علاقه خیابان-سمت اسنک مکزیکی شعله ور شدن.

  • 1 فنجان چیپس ناچو
  • 1 متوسط, سیب زمینی پخته, پوست کنده و برش را به تکه های کوچک
  • ¼ فنجان جوشانده دانه های ذرت
  • 1 پیاز متوسط ریز خرد شده
  • 1 کوچک گوجه فرنگی خرد شده
  • 1 فلفل هالوپینو, ریز خرد شده
  • 1 قاشق غذا خوری سبز ترشی + برای آراستن
  • 1 قاشق غذا خوری ترشی آلوچه + برای آراستن
  • 1 قاشق چای خوری چات ماسالا
  • نمک را به طعم و مزه
  • 1 قاشق غذا خوری گشنیز تازه خرد شده برگ + برای آراستن
  • 2-3 قاشق غذاخوری ماست
  1. ترکیب شکسته nacho چیپس و سیب زمینی و دانه های ذرت, پیاز, گوجه فرنگی, فلفل هالوپینو, سبز, ترشی آلوچه نوع ترشی با ادویه چات ماسالا نمک و گشنیز خرد شده را در یک کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید.
  2. ماست را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  3. خدمت چاشنی زده با چند nacho تراشه سبز, ترشی آلوچه ترشی و گشنیز خرد شده.

انجمن چاشنی پیچ و تاب و تکیلا

با الهام از Tarla Dala
تکیلا با یک پیچ و تاب است یک راه عالی برای ادویه تا آخر هفته خود را و مطمئن است به یک ضربه به جوانه های چشایی شما.

  • 1.5 اونس تکیلا (بلانکو یا reposado)
  • 4 اونس نوشابه
  • 2 قاشق چای خوری پودر هل
  • ½ قاشق غذا خوری گشنیز خرد شده
  • ½ قاشق چای خوری آب گل رز
  • 4 قاشق غذاخوری کالا khatta شربت (شربت آلو)
  • 1 قاشق چای خوری چات ماسالا
  • چند قطره آب آهک
  • 1 خرج کردن از نمک
  • یخ خرد شده
  1. اگر مورد نظر, لبه شیشه ای با نمک با خیس کردن با آهک و گوه نورد در نمک.
  2. له یا خرد کردن گشنیز خرد شده
  3. اضافه کردن به یک کاسه با پودر هل و گل رز و آب kala khatta شربت چات ماسالا, آب آهک و نمک.
  4. پر کردن لیوان را با یخ. اضافه کردن آب لیمو و تمام مواد تشکیل دهنده دیگر. بالای آن را با نوشابه.
  5. چاشنی زدن به آرامی با یک لمس برگ گشنیز خرد شده.

زعفران و هل Churros

توسط Sandya کلا
در اینجا یک دستور از یکی از خود من تجربی جلسات پخت و پز – churros dunked در یک شیرین و شربت. یک بیت از یک ماجراجویی برای هر دستور غذا را به دنبال مستند آشپز خانه!

برای شربت:

  • 1 فنجان شکر
  • ¾ فنجان آب
  • 1 سخاوتمندانه خرج کردن زعفران
  • ¾ قاشق چای خوری پودر هل

برای churros:

  • 1/2 فنجان آب
  • 1/2 فنجان دوغ
  • 1/2 فنجان کره
  • 1 پینچ نمک
  • 1 قاشق غذا خوری شکر
  • 1 1/4 فنجان آرد
  • 3 تخم مرغ بزرگ
  • روغن حیوانی یا روغن های گیاهی به عنوان مورد نیاز (برای سرخ کردن)
  • پسته برای آراستن (اختیاری)
  • نوک ستاره با حداقل. ½ اینچ گسترده باز
  • کاغذ مومی

ساخت شربت:

  1. اضافه کردن شکر و آب به گلدان
  2. جوش روی حرارت متوسط تا می رسد یکی از رشته قوام (برای تست به صورت یک رشته قوام یک بخش کوچک از شربت را در قاشق است. خنک شود. آن را بین انگشت شست و سبابه به آرامی مالش انگشتان دست خود را و حرکت به دور از یکدیگر – شما باید یک تک رشته ناگسستنی از شربت)
  3. اضافه کردن هل و زعفران. هم بزنید و از روی حرارت بردارید. کنار گذاشته تا سرد شود.

دستورالعمل های دقیق تر برای شربت

ساخت churros:

  1. اضافه کردن آب و دوغ و کره و نمک و شکر را به یک گلدان. آن را مخلوط به جوش.
  2. آرد را اضافه و هم بزنید. همچنان به انجام این کار تا زمانی که مخلوط توده هم به شکل یک توپ. اطمینان حاصل شود که شما به نوبه خود خمیر بیش در گلدان حتی برای گرمایش.
  3. اضافه کردن تخم مرغ ها در یک زمان مخلوط و پس از هر. مخلوط باید شروع به نگاه براق و کمی سفت است.
  4. محل خمیر را در یک کیسه شیرینی مجهز به یک نکته.
  5. جای یک ورق کاغذ مومی بر روی یک ورق کوکی. لوله خمیر را به طول دلخواه بر روی ورق کوکی. محل در فریزر در حالی که شما گرم روغن حیوانی/روغن.
  6. پر کردن یک گلدان با روغن کرمانشاهی و اجازه دهید آن را ذوب. باید آن را پر کنید و یک تا دو اینچ از گلدان. زمانی که churros احساس شرکت رها کردن آنها را به ذوب روغن با استفاده از یک کفگیر.
  7. کار در دسته. سرخ churros برای حدود 2 دقیقه به طور مساوی. هنگامی که آنها قهوه ای طلایی رنگ انتخاب کنید و آنها را با انبر اجازه تخلیه روغن و اضافه کردن آنها را به گلدان از شربت است.
  8. اجازه دهید آنها را خیس خوردن به طور مساوی در شربت برای یک دقیقه. حذف و جای سرد بر روی یک ورق کوکی با کاغذ مومی.
  9. برای درست طراحی های لمسی چاشنی زدن به آرامی با پسته. این مرحله اختیاری است.

دستورالعمل های دقیق تر برای churros

نمی توانید پیدا کردن برخی از این هندی, مواد تشکیل دهنده در مواد غذایی محلی شما ذخیره ؟ پیدا کردن نزدیک ترین هندی فروشگاه در نزدیکی شما.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de