سیر سیاه (black-garlic)-معرفی جامع و خواص شگفت انگیز – فروشگاه ماچیکور

برای بهتر کردن طعم شیر سیر میتوانید یک قاشق چایی خوری عسل به آن اضافه کنید و زمانی که ولرم شد، تهیه ی سیر سیاه نوش جان کنید. بعضی افراد به علت تلاش و فعالیت بیش از حد و یا در اثر ابتلا به بعضی بیماری ها، مشکل ضعف جریان گردش خون دارند که درمان آن با یک قاشق چای خوری از روغن سیاه دانه و یک قاشق چای خوری عسل خالص همراه با دو حبه سیر له شده می تواند معجون مناسبی باشد. هر روز صبح یک قطره روغن سیاه دانه را در گوش ریخته و اطراف گوش ها را با آن چرب کرده و سپس یک قاشق مرباخوری عسل با چند قطره روغن سیاه دانه ترکیب کرده و هر روز صبح ناشتا، حداقل به مدت یازده روز میل کنید. سیاه دانه خام اثرات بسیار مثبتی روی بدن انسان دارد و خوردن سیاه دانه خام توسط بسیاری از پزشکان حاذق طب سنتی توصیه شده است اما باید بدانید که از عوارض خطرناک سیاه دانه نمی تواند فرار کرد و باید قبل از مصرف سیاه دانه با . روی آن آب جوش بریزید و حداقل ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا خیس بخورد. در تقویت سیستم ایمنی بدن عوامل مختلفی نقش دارد که از آن میان می توان به مصرف مواد غذایی مفید اشاره نمود.

سیر سیاه چه مزیتی نسبت به سیر دارد ؟ استفاده از سیر سیاه با شکم خالی و قبل از خوردن وعدههای غذایی تاثیر آن سیر سیاه برای سنگ کلیه را بیشتر میکند. سیر ترشی اولی پس از 6 ماه قابل خوردن است هرچه بیشتر بماند بیشتر می رسد و بهتر است و سیر ترشی دومی بعد از 40 روز قابل خوردن است. اگر یک ترشیخور قهار و یا ترشیساز تقریبا حرفهای باشید، احتمالا این ترشی ترب و هویج را میشناسید. این ترشی، چند ساعت پس از درست شدن، آماده خوردن است، اما اگر میخواهید یک ترشی خوش طعم داشته باشید بهتر است کمی صبر کنید. برای اینکه عطر و طعم ادویهها بهتر در ترشی فرو برو با پشت چاقو روی آنها فشار آورید تا کمی ترک بردارند، اما خرد نشوند. مایع ترشی روی تکههای کلم را بطور کامل نخواهد پوشاند و ممکن است تا وسط شیشه بیاید. حالا یک فنجان شیر را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید و بعد سیر را به آن اضافه کنید. در صورتی که خلالهای درشت استفاده کردید، مخلوط را روی گاز گذاشته و همانطور گرم روی ترب و هویج بریزید تا نرم شوند. این ترشی با تلفیق ترب سفید و هویج درست میشود.

برای این ترشی از سرکه سیب استفاده میشود، اما شما میتوانید از سرکه قرمز هم به جای آن استفاده کنید. به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خراسان، دمنوشهای گیاهی التیامبخش است و خواص ضد میکروبی هم دارد و از طرفی تهیه آن آسان است، به همین دلیل در فصل سرما و زمانی که آنفلوآنزا و سرماخوردگی جولان میدهد؛ کاربرد فراوانی دارد هم برای پیشگیری و هم برای درمان. این ترشی معمولا با نسبت برابر هویج و ترب سفید و یا یک سوم هویج و دو سوم ترب و یا برعکس درست میشود که این بستگی به این دارد که شما غلبه کدام رنگ را بیشتر دوست داشته باشید، اما معمولا اگر بخواهید یک رنگ را بیشتر نشان دهید، سهم ترب در این میان بیشتر است. کار راحتی نیست اما بعد از تخمیر، سیر حالت ژله ای پیدا می کند، رنگ حبه های سیر، سیاه می شود و مزه شیرینی پیدا می کند. در اینجا برای درست کردن ترشی اصل ویتنامی، شما فقط مجاز به استفاده از ترب سفید هستید که رنگ آن در کنار رنگ نارنجی هویج یک طرح زیبا و عالی در شیشه ترشی ایجاد میکند. بعضیها آنها را به صورت رشتههای خیلی باریک و نازک در میآورند که موقع رفتن در شیشه در هم تنیده میشوند و طرح زیبایی را ایجاد میکنند.

شکل و طرح سبزیهای مورد استفاده هم یک موضوع دیگر است که کاملا بستگی به سلیقه سازنده این ترشی دارد. سیر سیاه چه تفاوتی با سیر معمولی دارد ؟ به نظرم با این همه توصیفی که رفت، این ترشی ارزش درست کردن را دارد. این نوع ترشی با هویج رشتهای و ترب حلقهای درست میشود. ۳. ترب و هویج رنده شده را با هم مخلوط کنید تا کاملا با هم ترکیب شوند سپس آنها را در شیشه استریل شده بریزید. پنج تا شش عدد سیر را در آسیاب خرد کنید. کلمهای خرد شده را به طور مساوی داخل ۲ شیشه تقسیم کنید. در مورد ادویه هم میتوانید ادویههای مورد علاقه خودتان را استفاده کنید. سیر مورد استفاده برای تخمیر باید پر از گوشت و سالم باشد. این مدل برای افراد خلاقی ست که دوست دارند همیشه چیزهای جدید را امتحان کنند. از آنجایی که بیماری کرونا نیز یک بیماری ویروسی تشخیص داده شده است پس می توان با کمک این خاصیت سیر سیاه از ابتلا به آن جلوگیری کرد. این ترشی دو طرحه را میتوان برای انواع تاکو، برگ و همراه اکثر غذاها استفاده کرد. اگر ترشی ۳ روز در یخچال بماند، مزهها بهتر با هم ترکیب میشوند و هویج و ترب طعم ترش و خوشمزه خواهند گرفت.